Nieuws

Feest in den hof 2015

Uiteraard ook in 2015 weer een feest in den hof. Een samenwerking tussen gemeenschapscentrum ’t Gasthuis en Wijnegem Zapt met de fijne medewerking van JC Ahoy.

Niet meer op 14 augustus, maar wel op zaterdag 12 september.

Omdat ons feest doorgaat op zaterdag kunnen we vroeger van start gaan dan vorige jaren. Tussen 15u30 en 24u00 valt er weer heel wat te beleven in onzen hof. Er zullen ook verschillende eetkramen zijn om de honger te stillen.

Kom mee genieten op 12 september van lekker eten, drinken, circus en vooral geweldige muziek.

Meer info over de groepen ontdek je hier.

Heel graag tot “Feest in den hof”!

 

Feest in den hof 2014

FIDHV6.1

Net zoals de vorige jaren organiseert ‘t Gasthuis in samenwerking met Wijnegem Zapt op 14 augustus “Feest in den hof”.

Met New Rising Sun, Juan Trukyman en de boM! belooft het een topavond te worden. We hopen jullie dan ook massaal te mogen verwelkomen.

Meer info over de groepen ontdek je hier.

Heel graag tot “Feest in den hof”!

Line-up Wijnegem Zapt 2014

8887_X-long

Met veel fierheid stellen we jullie hier onze line-up voor! Tickets zijn vanaf 01/04 tot 26/04 beschikbaar in alle deelnemende cafés!

Vaarwel Tom

image182

Op maandag 27/1/2014 is Tom Wuytens overleden. Zaakvoerder en oprichter van Head-liner, onze vaste leverancier voor alle materiaal op onze evenementen. Tom is ook zelf jaren actief geweest in het bestuur van Wijnegem Zapt, niet alleen als een professioneel technicus, maar ook als vriend. Hij was al lange tijd ziek, toch blijft het onverwacht. Vaarwel Tom.