22ste kroegentocht in Wijnegem op 30 april 2023

vvk 7 euro bij alle deelnemende locaties tem 29/04

start opening om 19:30 op Sint Sebastiaansplaats

op de locaties starten de sets steeds om 21u, 22:30u en 0:00u 

Bram Desimpelaere & The High Hopes

Opening: Sint Sebastiaansplaats om 19:30u

Drie akkoorden en de waarheid. Eigen songs recht uit het hart. De overtuiging en DIY-spirit uit hun punkrock-verleden combinerend met de instrumenten uit de folk (akoestische gitaar, viool en contrabas) en de brutale gevoeligheid uit de country. Folk, punk en country. Het kan! Drie akkoorden en de waarheid, meer is er niet nodig.

Urban Vibe

‘t Dorp

Was het nu 80, 90 of 2000?
Party-coverband ‘Urban Vibe’ brouwt met haar uitgebreide pop/rock/dance-playlist een waar feestje op en voor het podium ! Een zangeres met een fantastische stem, een vingervlugge gitarist, een onvermoeibare drummer aangevuld door een groovy bassist, brengen nostalgische hits om “U” tegen te zeggen. Nummers die de ziel uit je lijf halen !
Hear it, feel it, beat it !

Boenk Eroep

Den Babbel


Elk 30 jaar ervaring maar ook passie voor muziek zijn de grote troeven van onze band BOENKEROEP.
Wij, de 4 muzikanten spelen oerdegelijke klassiekers en eigenwijze recentere toppers. Onze playlist toont veel moedige kaskrakers. Toch zetten we ook die overtuigend neer op elk podium. 8 nummers uit de top 20 allertijden. Het is niet zozeer ruig maar eerder strakke klassiekers met veel Rock vibes en meezing gehalte. Werner is de zanger gitarist die ook u zal overtuigen. Onze nieuwe band met muziek van onder andere The Scabs, the Cure, the Eagles en veel Dire Straits is vrij per e-mail of telefonisch te boeken.

All Star Wedding Band

Chiro’s Baaar Provizwaaar


The All-Star Weddingband brengt u een muzikale reis doorheen verschillende decennia in een stevige gitaarjas! De groep staat bekend voor een stevige hardrock/punkrock cabaret act vol muzikale klassiekers die iedereen tussen de leeftijd van 8 en 88 zal meezingen. De groep speelde al op festivals zoals: Pukkelpop, Groezrock, Sjock,… maar ook op plaatselijk braderieën en rommelmarkten. Eén ding is zeker deze groep amuseert zich overal!

The Betty Cash Storytellers Feat. Dirk Van der Linden

Studio De Sax

Filip Casteels, Steve Ceulemans, Pieter Vandergooten verdienden hun sporen bij o.a. El Fish, Dubbin’ Souls (Jean-Marie Aerts, Riguelle), Red Red, Dirk Van der Linden Hammond trio, Jo Cassiers trio, Johnny Trash, Sammy Cuba (and Big Dave). Onder de noemer The Betty Cash, brengt het drietal een verrijkend en boeiend programma. Hun vernieuwde repertoire omschrijven ze als een mix van roots, dub en Europese pop rock. Een veelzijdige muzikale belevenis met nog meer eigen composities beïnvloed door allerlei stijlen. Puur vakmanschap en creativiteit voor zij die graag ervaren hoe schitterend de oervorm van muziek te rijmen valt met muziek van vandaag. Organist, pianist en gitarist Dirk Van der Linden behoort al drie decennia tot de Belgische jazztop. Als hij even geen muziek maakt is hij de sterke man achter Hammond Suzuki in Europa. Hij speelde samen met giganten als Toots Thielemans, Clark Terry, Red Holloway, Teddy Edwards ….
Filip Casteels: gitaren, zang
Steve Ceulemans: gitaren
Pieter Vandergooten: drums, percussie
Dirk Van der Linden: Hammond

Pink Cadillac

‘t Gasthuis

Een 4-koppige swingende fifties/sixties coverband met een breed en afwisselend zangrepertoire, afwisselend gebracht door meerdere vocalists, dan eens solo, dan weer in opzwepende samenzang….
Fun & sfeer gegarandeerd!!!

Pandora’s Groovebox

Fuifzaal JH Ahoy

Na decennia van verveling kon Pandora niet langer weerstaan aan haar nieuwsgierigheid. Ze opende de mysterieuze doos die Zeus aan haar man had gegeven. Uit deze doos liet ze de GROOVE los op de mensheid. Vanaf dat moment werden er eindelijk feestjes gebouwd in de wereld!
Pandora’s Groovebox is een party coverband die het publiek meeneemt op een avontuur door de geschiedenis van de feestmuziek. Het publiek ontdekt doorheen een geweldige show de groove van verschillende muziekstijlen van de afgelopen decennia, met nummers van nu, helemaal terug tot in de jaren 70.

Driezy Bliezy

Pierlala JH Ahoy

Driezy Bliezy is een 25 jarige rapper uit Wommelgem. Je kan hem kennen van nummers als Haast & Corona-drill. Hij zal Wijnegem Zapt stevig in gang zetten met zijn energieke Hip Hop en UK-garage vibes. Samen met zijn DJ en een special act zal gezelligheid niet ontbreken.

Bacon & Beans

Vleminckhof

Bacon & Beans is een eigenzinnige coverband uit Broechem. Vele jaren geleden opgedoken uit de nevelen van een nieuwjaarsnacht zijn ze sindsdien op geheel eigen wijze andermans songs naar hun hand blijven zetten. Met als enige doel een stevige portie rock’n’roll bestormen de dame en heren al eens graag een podium in uw buurt. Trek alvast uw dansschoenen aan, want van King tot Admiraal, Bacon & Beans covert ze allemaal!

The Sunset Shakers

Jincafé

The Sunset Shakers brengen een originele blend van blues, rockabilly, surf, country en rock ’n roll. Ze halen bekende en onbekende topnummers van onder het stof, en vullen de set aan met eigen werk. Naast hits om de beentjes los te zwieren, voorzien ze de avond ook van rustige nummers om het lief eens goed vast te pakken.
Griet Versmissen: zang
Glen Dils: gitaar
Jef van Calster: drum
Simon Dehantschutter: bas

Work !n Progress

De Vroege Morgen

De Brugse band Work !n Progress brengt een mix van pop/rock uit de jaren ’70 tot ’90. Een muzikale tijdsreis door verschillende landen die eindigt in ons geliefd Vlaanderen.Ook deze Belpop pareltjes worden met een eigen touch, live vol enthousiasme en swingend gebracht. De band bestaat uit 2 zangeressen, 2 gitaristen, bassist en drummer.

NerVeuS

Voetbalclub Wijnegem

NerVeuS viert in 2023 haar 20ste verjaardag. Ze speelden op diverse podia: van klein tot heel groot, van festival tot … NerVeuS is een ambiancecoverband die pop- rock- en folkcovers brengt. Zeg maar van “zeg eens meisje” tot “sex on fire” en van “Elvis” tot “Eminem” en dit niet zelden met een hoek af of een grappige noot! Komt dat zien!

→ help ons ←