Rijzende ster OSKI maakt zich op voor een geweldige toekomst. De 19-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en heeft zich sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen tot een volwassen pop-rap artiest met een heldere visie.

Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dancemuziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. In de loop der jaren begon hij elementen uit hiphop, R&B en electropop te combineren in zijn producties, geïnspireerd door nieuwe muzikale helden als Tyler the Creator, The Weeknd en Brockhampton. Geïntrigeerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door een aanstekelijke zelfgeproduceerde sound neer te zetten. Met bijna twee miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI’s eerste stappen als uitvoerend artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Terwijl hij eerder als onafhankelijk artiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels te onthullen.

De toon voor een (inter)nationale carrière is gezet met Sony Music debuutsingle ‘Falling’. Met zijn nieuwe EP ‘My Apologies for Falling in Love’ gaat OSKI nog een stap verder en gaat hij zijn ambities ten volle na: zijn muziek gehoord krijgen door fans over de hele wereld.

 

← Kick Off Event 2023the owls and the orcas →

DJ Senergy →