Sue Me Charlie resideert in hartje Antwerpen en brengt verfijnde, eigentijdse pop. Sue Me Charlie tracht met hun democratisch in elkaar gebokste songs een nieuwe en frisse blik op de hedendaagse popmuziek te werpen. Songs over de twijfels des leven worden bezongen met verrassende en vaak meerstemmige zangpartijen. Een sobere melodie en ongecompliceerde ritmes, subtiel oversaust met vervreemdende geluidseffecten, vormen de belangrijkste ingrediënten van hun creaties.

Sue Me Charlie tracht hiermee een sfeer van muzikale intimiteit te scheppen.Sue Me Charlie speelde o.a. op Linkerwoofer (Antwerpen – Linkeroever), TrixTrax (muziekcentrum Trix, Borgerhout) en kreeg één week airplay op radio 1 tijdens Vi.be on air van Sonar. Momenteel werkt Sue Me Charlie aan een nieuw album. Enkele nieuwe nummers zullen voor het eerst gespeeld worden tijdens de opening van Wijnegem Zapt.