fernando

16u00 Circus Fernando’s Intermezzo

Geïnspireerd op het traditionele circus en de alom bekende elementen daaruit, brengt Benjamin een unieke cross-over show waarin circus en magie centraal staan.
homekleinwww.cirque-cirqulaire.be
youtubePromovideo

Fanfaar-Fatal

17u00 & 19u30 Fanfaar Fatale

We zijn blij om deze fanfare van autodidacten, die luisteren naar namen als Patron Koncept, Chef Tabak, Kolonel Woezli, Kaptain Gas, Jameson King, The Banana Girls, The Captina & Baronessa en Principessa Burleska te gast te hebben in den hof. Fanfaar Fatal is een sprookjesachtige, eigengereide, ontembare muzikale bende die garant staat voor sfeer. Waar zij gaan, is het feest!
homekleinFacebookpagina

wasteland

21u00 Cirque Barbette: Wasteland

Lege bladzijde voor lucide droom: het open terrein zal mijn koninkrijk zijn! Cirque Barbette gaat verder met zijn zoektocht rond de man in de stad en tekent hier een creatie op het open terrein. Een slappe koord voorstelling gedragen door de lucht en het plezier van het spel.
youtubeTrailer Wasteland

klezmicnoiz-300x200

21u30 Klezmicnoiz

Klezmicnoiz bestaat uit een hechte groep Antwerpse muzikanten, die bewust kiezen voor Klezmer en er dan ook consequent voor gaan. De filosofie achter hun muziek is er één van respect en inleving, feestelijk en weemoedig, sterk en fragiel tegelijk.
homekleinFacebookpagina
youtubeLive @ Café Mombassa

affiche