Het nieuwe jaar is nog maar net in gang getrokken of daar zijn we alweer! We trappen het jaar af met een zomers feest in putje winter. Op 23 januari organiseren we onze jaarlijkse “Kick-Off”. We openen de deuren om 20u00.  Smaakmakers van de avond zijn:

Sindicato Sonico

SindicatoCompleto

Dat de snedige en energieke latin mestizo rock wereldwijd goed in de smaak valt, is geen geheim meer. Sindicato Sonico is een band van Antwerpse latino’s die heel goed diezelfde energie en kracht kan teweegbrengen op een podium. Ze noemen hun stijl “mariachi funk ’n roll… Niet te missen!!!

homeklein sindicatosonico.weebly.com/

youtube2 Marginal

Radio Negra

radionegra

Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar een ervan is deze: mocht Manu Chao een priester zijn, de kerken zaten vol. Twintig jaar na zijn cultband Mano Negra en achttien jaar na zijn hitalbum Clandestino heeft de Mestizo Messias nog steeds zijn apostelen rondlopen. Ook het Belgische Radio Negra verkondigt zijn evangelie maar doet dat wel met een geheel eigen toets. Ze coveren nummers als Mr. Bobby en Me Gustas Tu maar voorzien ze van een geheel eigen twist. Bovendien overtreffen ze de andere Manu Chao-coverbands door er nog fijne hits van Buena Vista Social Club, Bob Marley en Amy Winehouse aan toe te voegen. Reggae, ska, salsa en rumba van de bovenste plank! Dansen geblazen!!!

homeklein Facebook pagina

youtube2 Chan Chan (Live)

Dj Matti-Vu

De onovertroffen dj Matti-vu is van vele muziekmarkten thuis, maar op ons verzoek vanavond vooral van de exotische exemplaren. Zijn beste afrofunklatinplaatjes zullen uw dansbenen niet onberoerd laten.

Tickets

Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen via:
Gemeenschapscentrum ‘t Gasthuis.
Turnhoutsebaan 199, Wijnegem. 03/288.21.80

In voorverkoop betaalt u 5 euro, aan de kassa betaalt u 8 euro.

maandag 10u-12u en 18u-20u
dinsdag 10u-12u en 18u-20u
woensdag 10u-12u
donderdag 10u-12u en 18u-20
vrijdag 10u-12u